Ще раз про властивості керамічної черепиці

Століттями і тисячоліттями натуральна черепиця використовується розумними і дбайливими європейцями, які в 98% випадків використовують саме черепицю для покрівлі. Хоча не тільки європейці, а й жителі Америки, Японії, Азії і Китаю в повній мірі оцінили саме цей покрівельний матеріал.

Давайте нагадаємо ті властивості, які дозволили черепиці на протязі такого тривалого періоду вважатися кращим покрівельним матеріалом:
ДОВГОВІЧНІСТЬ: Керамічна черепиця є єдиним покрівельним матеріалом, який відповідає критеріям капітального будівництва і відрізняється високим терміном експлуатації – від 80 років і вище.
ЕКОЛОГІЧНІСТЬ: Початковою сировиною для виробництва керамічної черепиці є 100% натуральний матеріал – глина. Безпечний видобуток сировини і використання природного газу для випалу роблять екологічними не тільки продукцію, але й сам процес виробництва.
КРАСА: Повторити різноманітність форм і багатство колірної гами керамічної черепиці не може жоден інший матеріал. Керамічна черепиця не втрачає свого первинного вигляду через дуже довгий період часу. Вона, звичайно ж, може стати брудною, але звичайна вода з шланга поверне їй колишній блиск та красу.
УФ-СТАБІЛЬНІСТЬ: Випал при температурі понад 1000° С стабілізує відтінок черепиці, робить її інертною до хімічних впливів і наділяє стійкістю до ультрафіолету.
МІЦНІСТЬ І НАДІЙНІСТЬ: Володіє високою міцністю – ви можете легко пересуватися по покрівлі, не побоюючись пошкодити її і, в той же час, мінімальною парусністю – потрібен насправді шалений шторм, щоб зірвати важку і маленьку черепицю з покрівлі.
ТЕХНОЛОГІЧНОCТЬ: Покрівля з черепиці схожа на конструктор Lego або ж популярні меблі ІКЕА: чітко дотримуючись інструкції по монтажу будь-яка людина зможе зібрати дахове покриття з цього матеріалу. Керамічну черепицю можна встановлювати в будь-який час року. Її легко замінити локально, якщо виникне необхідність. Навіть в разі повного розбору покрівлі, кожну черепицю можна використовувати повторно, чим не може похвалитися більше жодна покрівельна система.
ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА: Черепиця відноситься до класу негорючих матеріалів (НГ). Глину обпалюють при дуже високих температурах (не менше 1000° С) і вона стає керамікою, тому горіти в ній просто нема чому.
СТВОРЮЄ СПРИЯТЛИВИЙ МІКРОКЛІМАТ: Керамічна черепиця охолоджується і нагрівається повільно, завдяки чому приміщення взимку – тепле, а влітку – прохолодне. Також вона не накопичує статичну електрику і не шумить.
ПРИСКОРЮЄ УСАДКУ ДЕРЕВ’ЯНОГО БУДИНКУ: Завдяки додатковій вазі керамічної черепиці конструкція дерев’яного будинку «притискається», що зменшує амплітуду змін значень висоти стін будівлі через сезонні зміни режиму температури і вологості – це є безперечною перевагою керамічної черепиці для подальшої експлуатації будинку.
Здається, негативним фактором є тільки порівняно висока ціна черепиці, але це не зовсім вірне упередження, з огляду на всі її переваги і дуже довгий термін служби. А наші менеджери остаточно допоможуть Вам переконатись, що ціна є не настільки більшою, враховуючи усі вищесказані переваги натуральної черепиці.
, , , ,
Натуральна черепиця
Черепиця в ролі фільтра: незвичайний метод очищення повітря
Новини сайту Черепиця.com.ua
Що таке європейський стандарт якості EN 1304?

Схожі записи

Залишіть свій коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Меню